Wouter V2.1

De plannen waren allemaal zo mooi. Nu ik geen tijd meer hoefde te besteden aan het wielrennen, zou ik veel tijd hebben voor de studie en kon ik dit jaar wel even mijn bachelor binnen tikken. Maar plannen zijn altijd nog plannen en meestal lopen ze toch anders dan gepland. Met de sport motivatie/doelen verdwenen eigenlijk ook de studie motivatie/doelen en al de tijd die over was werd nu niet echt bepaald aan de studie besteed. Kortom gewoon een prutsjaartje (alhoewel ik me natuurlijk wel goed vermaakt heb).

Tijd dus om het weer over een andere boeg te gooien. De koerszin is weer aan het stijgen, dus hoog nodig weer wat op de fiets te gaan spelen. Volgend jaar is de planning dus dat ik weer fanatiek ga koersen (en dit plan gaat wel uitkomen ;)). Ja, en dan moet het met mijn bachelor ook wel goed komen. Hoe en wat moet allemaal nog even bekeken worden, maar koersen ga ik zeker!

Ik heb trouwens tot nu toe echt een prachtvakantie achter de rug met een roadtrip door Noorwegen en al die klimmen op gefietst in Italië. Zo prachtig dat ik mijn tentamens die er aan zitten te komen helemaal heb onderschat. Dat kan er ook nog wel bij. Snel vergeten en op naar Wouter V2.1.

Voor al uw commentaar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.