Hoe moeilijk kan het zijn

Tja, dat vraag ik me nu al 3 jaar achter elkaar af..

Al 3 jaar volg ik vol goede moed een vak genaamd BEM (Basis Elektro Magnetisme). Instructies volg ik altijd wel, bij de colleges ben ik productiever in bed. Beetje tentamens maken en dan denk je dat je er wel klaar voor bent. Maar de docent weet elk jaar weer tentamens te verzinnen met vragen die totaal wildvreemd zijn met de dingen die je bij de instructies en bij de vorige tentamens hebt gedaan (hoe moeilijk kan het zijn). Als middelmatige student moet ik het toch wel een beetje hebben van herkenningspunten. Spijtig dus. Zo zit ik alweer thuis na mijn tentamen van vanmiddag. Veel te vroeg en met veel te weinig ingevuld. Volgend jaar vast weer een kans, pfff.

Morgen ff uitwaaien en springen op Wish, nog ff 2 tentamens binnenkoppen (het is te hopen) en dan kan ik op naar Noorwegen! Lekker een rondje rijden met mijn broertje en mijn vader bezoeken in Oslo. Ik heb er zin in en ben er aan toe!

Om de vloek van BEM te verbreken, om in de sfeer voor morgen en in hoge Noorweegse sferen te komen het volgende plaatje:

http://www.youtube.com/watch?v=5dqqMp_hNEM

Eén antwoord op “Hoe moeilijk kan het zijn”

Voor al uw commentaar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.