NK

Het nk is toch elk jaar weer een aparte wedstrijd. Je rijd dan samen met de mannen van Rabobank waar je de rest van het seizoen eigenlijk nooit mee rijd. Zelf had ik totaal geen verwachtingen. Ik had al een maand geen wedstrijd meer gereden en ook veel te weinig getraind. Dus de NK gedachte kwam naar boven, ‘meedoen is belangrijker dan winnen’. Ik startte goed van voren en heb me daar ook 2 ronden van 14 km kunnen houden. Daarna kreeg ik het al moeilijk en zakte naar achteren. En rondje later werd ik gelost en de ronde erna moest ik al uit koers. Na 60 kilometer. Niet heel goed dus, maar wel te verwachten. Er werd al gelijk hard gekoerst en waar anderen nog relatief rustig reden voor hun gevoel moest ik al gelijk volle bak. Daarna heb ik in het lekkere weer de rest van de mooie wedstrijd bekeken.

Zondag ben ik ook nog naar de mooie wedstrijd bij de profs wezen kijken waar ik nog foto’s van heb gemaakt. Die zijn hier te vinden.

Aankomende zondag zal ik een nieuwe ervaring op gaan doen. Ik ga namelijk een trio-triatlon rijden in Nuenen. Dat wil zeggen dat ik het onderdeel fietsen voor mijn rekening neem en iets meer dan 40 kilometer tijd rijdend af moet leggen. De dag erop heb ik waarschijnlijk een klassieker in België. Dan heb ik ook eindelijk vakantie en kan ik weer lekker rustig beginnen met trainen en toewerken naar Frans-Guyana waar we ook dit jaar weer mogen starten. Op naar de roze trui!

2 antwoorden op “NK”

    1. dn Teddy heeft een veel te grote eigendunk. We moeten hem de eerste dag gelijk breken en dan is het over voor hem 🙂

Voor al uw commentaar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.