Andere bezigheden

Zoals jullie wel hebben kunnen zien is er de laatste tijd geen nieuws meer geweest op mijn site. Ik heb het sinds het DK dan ook zeer druk gehad met een hele hoop dingen waardoor de wedstrijd er bij in zijn geschoten. Zo heb ik een wedstrijd voor amateurs en studenten geörganiseerd (GP TU/e), ben ik op trainingsweekend geweest met Squadra Veloce en zit ik ook nog eens midden in de tentamen periode.

Het trainingsweekend was geslaagd. Op vrijdag reden we met een omweg van Maastricht naar ons kasteel(tje) in Dalhem. ’s avonds stond er nog een training gepland in het plaatselijke café. Op zaterdag regende het ’s ochtends waardoor ik lekker uit heb kunnen slapen. In de middag besloten we een uitstapje te maken naar de mijn in Blegny. Zeer indrukwekkend hoe die mensen daar vroeger hebben moeten werken. ’s avonds konden we nog mooi 3 uurtjes fietsen over een droge weg door het Limburgse land. Op zondag maakten we onze rit in de omgeving van Luik. Na het avondeten stond de laatste etappe nog op het programma, naar het station in Maastricht. Ik heb lekker getraind maar voelde ook wel dat ik eigenlijk helemaal niet in vorm ben. Ook wel te verwachten na een periode met weinig activiteit.

Dit weekend zal ik wel weer een wedstrijd gaan rijden in België en op 26 juni mag ik mee doen met het NK. Met de nadruk op mee doen. Ik heb totaal geen verwachtingen.

Voor al uw commentaar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.